מתכון למאפים מתוקים למגש אירוח

תוכן עניינים
מעוניינים לפרסם כתבה אצלנו באתר ?
מתכונים חדשים
היה טעים?
שתפו עם החברים!

מגשי אירוח של מאפים מתוקים, הופכים כל אירוע למושלם. במקום המתח הנלווה להפקה של אירוע, מבריתה ועד יומולדת, ניתן להזמין מתוך מגוון סגנונות ואפשרויות, ולהתאים את מגשי האירוח לטעמכם האישי, ולאירוע הנחגג.

 

הכנה עצמית או הזמנה

שאלה בה מתחבטים רבים היא, האם להכין לבד את מגשי האירוח לאירוע או להזמין? הכנת מאפים מתוקים, אינה עניין של מה בכך, היא דורשת מיומנות באפיה, מילויים עשירים, הרבה התעסקות במטבח ושעות ארוכות של אפייה. חשוב לזכור, שאת המאפים כדאי להכין כמה שיותר בסמוך לאירוע, כדי שיוגשו טריים וטעימים. בנוסף, אירוע שיש לו מוזמנים רבים, דורש גם כמויות גדולות של מאפים מתוקים, והכנת כמות גדולה דורשת גם התארגנות רבה. הזמנת מגשי אירוח, היא אפשרות מצוינת, נוחה, ותתרום רבות להצלחת האירוע.

 

בחירת חומרי גלם

בחירת חומרי גלם טובים למאפים מתוקים, חשובה, ומשפיעה רבות על איכות המאפים. חומרי גלם טובים, עולים יותר כסף, ובאפיה עצמית, בוחרים לעיתים לחסוך, בהוצאות על חומרי הגלם. בהזמנת מגשי אירוח של מאפים מתוקים, נעשה שימוש בחומרי גלם מעולים, כך שלא משנה באיזה מילוי תבחרו, החומרים המשובחים מעלים את רמת המאפים, וכל הטועם – יהנה.

 

סקר שוק

ההבדל בין מגשי אירוח מתוקים, הזוכים להתלהבות, לבין מגשי אירוח שנשארים עמוסים, קשור לא רק לטעם. יש חשיבות רבה גם לאסתטיקה של המגשים, לצורת הסידור ולעיצוב שלהם, המגרים את החך, ותורמים להצלחת האירוע. כדאי לערוך סקר שוק ואף לקבל המלצות ממכרים, לפני הזמנת המגשים, כיוון שהאורחים עושים מאמץ כדי להגיע ולשמוח בשמחתכם, ואתם רוצים לפנק אותם עם קינוחים טעימים.

 

מתכון של לחמניות מתוקות ממולאות שוקולד

לחמניות מתוקות, הממולאות במלית של קוביות או ממרח שוקולד, טעימות ונימוחות ואהובות על כולם. המתכון מהיר וקל להכנה, ומספיק בערך ל- 20 לחמניות.

זמן עבודה: 30 דקות

סה"כ זמן הכנה: 50 דקות

 

המצרכים למתכון

לבצק הלחמניות

  • 5 כוסות קמח
  • 3\1 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמרים
  • 3\1 כוס שמן
  • 4\1 כוס חלב פושר
  • 1 כוס מים פושרים

למילוי שוקולד

  • קוביות שוקולד מריר או חלב
  • או ממרח שוקולד

מעל הלחמניות

  • 1 חלמון
  • שומשום

הוראות הכנה

  1. מעבדים את כל מצרכי הבצק, לכדור של בצק רך.
  2. מכסים את הבצק, ומניחים אותו לתפיחה של לפחות שעתיים, עד להכפלת הגודל.
  3. מכינים מהבצק, בערך 20 כדורים קטנים.
  4. פותחים כל כדור, וממלאים בקובית שוקולד או ממרח שוקולד, וסוגרים שוב לכדור.
  5. מסדרים את הכדורים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, מורחים מעל כל כדור ביצה טרופה, ומפזרים מעט שומשום.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, במשך 20 דקות או עד שהלחמניות משחימות, גם בחלק התחתון.

לחמניות מתוקות

מתכונים נוספים
שאולי תאהבו